Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det svendborgensiske hotel Stella Maris flytter nemlig hele sit køkken, sin restaurant og alle sine medarbejdere ind på festvalpladsen den 13.-15. juni for at servere frokost og middag fra Brasserie Rigborgs lokaler i slotshaven. Det skriver Turisme.nu.
At Stella Maris nu for en kort stund rykker deres gastronomi ud i uvante rammer er blot det seneste eksempel på, at højtprofilerede restauranter sprænger deres vante rammer for at lave pop-up oplevelser.
Fx har Kadeau Bornholm denne sommer rykket ind på glampingpladsen Eco Beach Camp ved Balka Strand. Det gør man for at høste synergier, fortalte Magnus Klein Kofoed, CEO i Kadeau, til Turisme.nu i april.
Læs hele historien på turisme.nu
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Forbes guider amerikanske turister mod Nordsjælland
17-05-2025
-
Tysk momsændring presser dansk turisme og restauration
17-05-2025
-
Hotelhandel til omkring 500 mio. kr. i hjertet af København på vej
17-05-2025
-
Vestkysten opruster markedsføring mod hollandske turister
17-05-2025
-
Arthur Hotels fastholder stærkt millionoverskud i 2024
17-05-2025
-
Københavns Lufthavn åbner hurtigere sikkerhedstjek
17-05-2025