Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det svendborgensiske hotel Stella Maris flytter nemlig hele sit køkken, sin restaurant og alle sine medarbejdere ind på festvalpladsen den 13.-15. juni for at servere frokost og middag fra Brasserie Rigborgs lokaler i slotshaven. Det skriver Turisme.nu.
At Stella Maris nu for en kort stund rykker deres gastronomi ud i uvante rammer er blot det seneste eksempel på, at højtprofilerede restauranter sprænger deres vante rammer for at lave pop-up oplevelser.
Fx har Kadeau Bornholm denne sommer rykket ind på glampingpladsen Eco Beach Camp ved Balka Strand. Det gør man for at høste synergier, fortalte Magnus Klein Kofoed, CEO i Kadeau, til Turisme.nu i april.
Læs hele historien på turisme.nu
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025