Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På havnen i Gudhjem dyster fire af landets dygtigste kokke, med et bagtæppe af havvand og smukke klipper, når lokale råvarer fortolkes i retter der vil imponere et potent dommerpanel af topkokke fra Danmarks mest prominente restauranter. Det skriver Fødevarefokus.
Det er 15. gang at Sol over Gudhjem gennemføres og er en af grundene til, at solskinsøen har indtaget en position som international gastronomisk perle. Igen i år er det de lokale råvarer der er i centrum og spiller en afgørende rolle for maden.
Holdet der dyster om den prestigefyldte titel er sidste års vinder og kreativ køkkenchef på Skodsborg Kurhotel, køkkenchef på Restaurant Iris, Rosendal, Norge, køkkenchef på Villa Vest i Hjørring og køkkenchef på Studio i København K.
Læs hele historien på fodevarefokus.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt klimaregnskab fra VisitDenmark viser turismens CO2-aftryk
22-10-2024
-
Tuborgfondet støtter unge madentreprenører med 3,8 mio. kr.
22-10-2024
-
Ny fond skal booste investeringer i kystturismen
22-10-2024
-
Regeringen satser på bæredygtig vækst i turismen frem mod 2030
22-10-2024
-
Regeringen vil booste turismen ved at ændre lukkelov
22-10-2024
-
Unge trækker besøgstallene op i restaurationsbranchen
22-10-2024
-
Minister afviser turistskat og bekymringer om overturisme i København
22-10-2024