Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Karsten Kolding har opsagt sin stilling som vicedirektør på Hotel- og Restaurantskolen. Det skriver Fødevarewatch.

”Bestyrelsen har skiftet direktøren ud og vil noget andet, så for mig er det et naturligt skridt at sige farvel og tak for denne gang,” skriver Karsten Kolding indledningsvist i et opslag på Linkedin. 

Den nu afgående vicedirektør kom til Hotel- og Restaurantskolen i 2020, hvor han først havde titel af at være ledelsesrådgiver, dernæst projektchef og så altså vicedirektør.

Før da havde Karsten Kolding i en overgang titlen som kommunikationsdirektør i Orkla Danmark. 

Karsten Kolding fortsætter i egen rådgivervirksomhed, Kolding Kommunikation.

Læs hele historien på Fødevarewatch.dk

Hjælp med at styrke tjenerfaget ved kort spørgeskema

Hotel- og Restaurantskolen arbejder på at forbedre tjeneruddannelsen og har brug for jeres hjælp. Del et kort spørgeskema med jeres tjenere – det tager kun fem minutter og findes på både dansk og engelsk.

Ny uddannelse skal sikre fremtidens fagfolk

Den nye epx-uddannelse skal styrke turisme- og oplevelsesbranchen ved at kombinere praktiske færdigheder med teoretisk viden. Søren Kristensen fra Hotel- og Restaurantskolen og Jeppe Møller-Herksind fra HORESTA opfordrer erhvervslivet og politikerne til at bakke op om initiativet.

Log ind