Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Manglen på personale i hotel- og restauranterhvervet har nået et kritisk niveau, skriver Tv2.dk.
På Hotel Strandparken i Holbæk må ejer Casper Svejgaard Vind ofte afvise gæster og arrangementer på grund af personalemangel, hvilket påvirker hotellets indtjening.
Køkkenchef Martin Rommel fra Surt & Sødt i Nakskov oplever samme problem, hvor manglen på kokke og tjenere koster restauranten omkring 10.000 kroner dagligt.
Personalemanglen tvinger Rommel til at arbejde over 300 timer om måneden, og både han og direktøren må påtage sig ekstra opgaver for at få driften til at fungere. Trods forbedrede løn- og arbejdsforhold er det stadig svært at tiltrække personale.
Læs hele historien på Tv2.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Scandic afslører direktør for prestigeprojekt på Aarhus Ø
04-12-2025
-
Konference i København samler Europa om turismens fremtid
04-12-2025
-
Internationalt: Scandic åbner hotel nummer otte i Tyskland
04-12-2025
-
Film- og seriehits skaber stigning i interesse for Danmark
04-12-2025
-
Ingen momsændringer inden næste valg
04-12-2025
-
Nye turistmarkeder vækster - men Norge og Storbritannien går tilbage
04-12-2025
-
Joe & The Juice klar med drive-in-restaurant i 2026
04-12-2025
-
København lancerer nu global version af CopenPay
04-12-2025
-
Hotelplaner over Palads-biografen møder massiv modstand i København
04-12-2025