Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Charlotte Mærsk Mc-Kinney Lund Sørensen og hendes mand besluttede for fire år siden at overtage den gamle kro, som nu er blevet kraftigt renoveret, hvor stort set alt er blevet ændret både udvendigt og indvendigt. Det skriver Berlingske.

Men de høje krav til projektet har den første entreprenør tilsyneladende ikke kunnet leve op til. Den oprindelige entreprenør blev smidt på porten, fordi Charlotte Mærsk Mc-Kinney var stærkt utilfreds med arbejdet.

Men der har ikke bare været udfordringer med entreprenøren. Projektet løb også ind i problemer med Lyngby-Taarbæk Kommune tidligt i forløbet. Det medførte, at kommunen på et tidspunkt nedlagde et såkaldt standsningsforbud mod hele ombygningen. 

I alt har projektet nu kostet omkring 115 millioner kroner. Det er ifølge Mærsk-arvingen penge, som skal være med til at give Taarbæk nyt liv.

Læs hele historien på Berlingske.dk

Erfarne kræfter genåbner renoveret hotel

Hotellet havde stået lukket i flere måneder, inden det blev købt af en investor i sidste halvdel af 2023. Nu er nye forpagtere klar til at tage teten, efter en gennemgribende renovering.

Sjællandsk hotel får sig en kærlig hånd

Scandics hotel i Ringsted får sig i disse dage en kærlig hånd. Og når renovering er færdig, kan hotellet bryste sig af opdaterede værelser og en ny barception, som man også håber, at lokale vil tage godt imod.

Log ind