Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der skal høstes flere frugter af den gastronomiske scene herhjemme. Derfor går tre borgmestre fra kommunerne Odsherred og København nu i offensiven for at lokke de franske Michelin-stjerner til Danmark igen, når de nordiske priser skal uddeles. Det skriver Policywatch.dk.

De to kommuner undersøger om Michelin-værtskabet kan komme til Danmark igen, og da det er en toårig aftale, lægger parterne op til, at Odsherred er vært i 2025, mens København er vært i 2026.

Kommunerne vil i forbindelse med værtskaberne tilkoble en lang række events og aktiviteter både i København og Odsherred for at sætte endnu mere fokus på den gastronomiske udvikling mellem land og by.

”Odsherred er stormet frem på den gastronomiske scene i de senere år, både i kraft af vores producenter og Michelin-restauranter. Derfor startede vi sammen med Geopark Odsherred en fødevaresatsning sidste år, hvor vi blandt andet vil forsøge at tiltrække en større international fødevarebegivenhed. For os kan det ikke gøres større og bedre end Michelin,” siger Karina Vincentz (N), der er borgmester i Odsherred Kommune.

Læs hele historien på policywatch.dk – kræver login

Log ind