Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Burger King Danmarks nye topchef, Carsten Lambrecht, skal ikke kun realisere ejernes ambitiøse vækstplaner.
Han skal også som den første topchef i den danske og svenske gren af Burger King rapportere om kædens CO2-udledninger, skriver Fodevarewatch.dk.
Burgerkædens ultimative ejere, amerikanske Restaurant Brands International, har sat målet om at reducere sin CO2-udledning med 50 pct. inden 2030. Der er seks år til, og spørgsmålet er, hvordan det i første omgang kommer til at påvirke de danske restauranter.
”Lige nu står alle og skal finde ud af, hvad deres ståsted i alt det her er, for det er et område, hvor branchen bredt stadig skal lære en masse ting,” fortæller Carsten Lambrecht.
”En stor andel af det protein, vi sælger, er faktisk ikke rødt kød, men vi kigger særligt på leverandørerne. Det kan handle om alt fra indpakning, transport, produktion, alt det omkring kerneproduktet.”
Mens der ifølge Carsten Lambrecht allerede foregår mange initiativer bag ved scenen med ekstra overvejelser sammen med leverandører, kommer man ikke til at kunne se det direkte som kunde.
Læs hele historien på Fodevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025