Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kokkedal Slot i Nordsjælland kan ikke bruge varemærket ’Kokkedal Slot Copenhagen’ for deres hotel og restaurant. Det skriver Turistmonitor.dk.

Ifølge retten er der en såkaldt forvekslingsrisiko med Kokkedal Slot i Nordjylland, som også driver restaurant og hotel.

Det nordjyske slot har varemærket ’Kokkedal Slot’ og ligger i Brovst. Sø- og Handelsretten tildeler også ejeren af det nordjyske slot, Ann Vibeke Lokdam, en erstatning og et vederlag på to millioner.

Erstatningen er fastsat ud fra hensyn til afstanden mellem de to slotte, en rimelig licensafgift og den tid, som varemærkekrænkelsen har varet.

I dommen står der blandt andet, at dommerne har lagt vægt på, at ’Copenhagen’ står med mindre skrift i det nordsjællandske slots logo, end ’Kokkedal Slot’ gør.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Driften af Kokkedal Slot Copenhagen overdrages til erfarne ildsjæle

Et nyt og stærkt makkerpar med stort kendskab til branchen, gode resultater i rygsækken og rødder i lokalområdet, er fundet til fremadrettet at drive hotel-, restaurant- og mødefaciliteterne på det luksuriøse Kokkedal Slot Copenhagen i Nordsjælland. Dermed giver M. Goldschmidt Holding A/S stafetten videre på driftssiden, men fortsætter som ejer af slottet - og det er noget begge parter ser frem til.

Log ind