Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Artiklen i New York Times, som blev udgivet tidligere i april, roser både stedet og køkkenchef Morten Vennikes kulinariske kreationer. Det skriver TV2.
Skribenten fra det amerikanske medie husker tilbage på sin tid som barn, hvor han besøgte sine bedsteforældre, der ejede Gjorslev Slot på Stevns. Nu er han tilbage – over 50 år efter sit første besøg.
Omtalen i The New York Times, som nyder følgeskab af ti millioner abonnenter, anses for at være en gylden mulighed for at tiltrække international opmærksomhed.
Rødvig Kro og Badehotel har allerede bemærket en stigning i interessen fra amerikanske besøgende på sin hjemmeside.
Læs hele historien på tv2.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Scandic afslører direktør for prestigeprojekt på Aarhus Ø
04-12-2025
-
Konference i København samler Europa om turismens fremtid
04-12-2025
-
Internationalt: Scandic åbner hotel nummer otte i Tyskland
04-12-2025
-
Film- og seriehits skaber stigning i interesse for Danmark
04-12-2025
-
Ingen momsændringer inden næste valg
04-12-2025
-
Nye turistmarkeder vækster - men Norge og Storbritannien går tilbage
04-12-2025
-
Joe & The Juice klar med drive-in-restaurant i 2026
04-12-2025
-
København lancerer nu global version af CopenPay
04-12-2025
-
Hotelplaner over Palads-biografen møder massiv modstand i København
04-12-2025