Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den danskejede hotelkæde Comwell Hotels har modtog til Danish Beauty flot anerkendelse. Her blev de nemlig kåret, som Årets Spa blandt et skarpt felt af nominerede.

Hotelchef Maria Munkebo og spachef Lise Grønning modtog prisen på scenen, hvor de delte deres taknemmelighed og begejstring med publikum. Og i takketalen var særligt medarbejderne i fokus:

"Jeg er meget stolt af at modtage prisen som Årets spa i et selskab af super kvalificerede bud på vindere. Det ville aldrig have kunnet lade sig gøre uden vores medarbejderes dedikerede indsats og store ekspertise.

Comwell Kellers Park byder indenfor i rolige omgivelser for alle, der trænger til at genfinde roen. Her er fokus på forkælelse af krop og sind med behandlinger, saunagus og kurbade. Hotellets spa inddrager naturen, hvor det er muligt, med smukke udsigter til sø og park, udendørs boblebade og naturlige skønhedsprodukter.

De nominerede til ’Årets Spa’ er fundet

Hotel Fjordgaarden er blandt de nominerede til kategorien ’Årets Spa’ ved ’Danish Beauty Awards’. Fjordgaarden nomineres blandt andet for at være et forbilledligt eksempel på, hvordan et kurbandshotel skal formes og drives i 2022, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Log ind