Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Forventningspresset siden Aro modtog en Michelinstjerne, er priserne hævet med 20-25 procent, mens bordene er booket flere måneder ud i fremtiden, og vil man nyde en menu på en weekendaften, må man vente et halvt år. Det skriver Ugeavisen Odense.
Restauranten har udvidet køkkenet, så de har mere. Der er også blevet ansat en kok mere og samtidig er siddepladserne udvidet fra 22 til 26.
Årets uddeling af de nordiske Michelin-stjerner finder sted mandag den 27. maj i Helsinki. Sidste år modtog 32 danske restauranter i alt 45 Michelin-stjerner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kendt pizzakæde går konkurs trods udsigt til nye åbninger
27-11-2025
-
Regeringen fastholder ambitiøst turismemål
27-11-2025
-
Tre unge talenter skal repræsentere Danmark ved WorldSkills
27-11-2025
-
Seks finalister klar til finalen i Årets Kok 2026
27-11-2025
-
Solo dining boomer: Restauranter tilpasser sig den nye enkeltgæst
27-11-2025
-
Sovino Brands holder fast i traditionerne i digitalt marked
27-11-2025
-
Kunst fra kongehuset trækker fulde huse i Randers
27-11-2025
-
London nærmer sig indførelse af ny turistskat
27-11-2025
-
Franchisetager åbner sin 15. McDonald’s-restaurant
27-11-2025