Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Forventningspresset siden Aro modtog en Michelinstjerne, er priserne hævet med 20-25 procent, mens bordene er booket flere måneder ud i fremtiden, og vil man nyde en menu på en weekendaften, må man vente et halvt år. Det skriver Ugeavisen Odense.

Restauranten har udvidet køkkenet, så de har mere. Der er også blevet ansat en kok mere og samtidig er siddepladserne udvidet fra 22 til 26.

Årets uddeling af de nordiske Michelin-stjerner finder sted mandag den 27. maj i Helsinki. Sidste år modtog 32 danske restauranter i alt 45 Michelin-stjerner.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Minister giver millionløft til Michelin-markedsføring

Danmark er vært for Michelin-uddelingen igen i 2026, og nu afsættes 2,5 mio. kr. til at markedsføre begivenheden internationalt. Minister Morten Dahlin vil bruge stjernerne til at trække turister ud i hele landet.

Log ind