Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Museum Odense har som det første større museum i Danmark modtaget en vifte af Green Attraction-certificeringer af sine enkeltmuseer. Det skriver Greenattraction.dk.

Juryen bag udvælgelsen udtrykker netop ros for, at Museum Odenses vision om at gå i en grønnere retning, lader til at have forankret sig hos både ledelsen og medarbejderne. Visionen er allerede indarbejdet i driften af museerne Møntergården, H. C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby.

Et større fokus på bæredygtighed hos Museum Odense betyder blandt andet, at jorden i Den Fynske Landsby dyrkes økologisk, og at der indsamles affaldspapir, så det kan blive genbrugt som nyt papir.

Læs hele historien på greenattraction.dk

Blog: Det kræver en større omstilling af industrien at håndtere klimaudfordringerne

Espresso House’s direktør, Sabrina Jæger, skriver i denne blog, at der er brug for en større omstilling i hele industrien, hvis man for alvor vil komme klimaudfordringerne til livs. Blandt andet er det afgørende, at virksomheder reducerer deres plastikforbrug og omstiller sig til mere bæredygtig, plantebaseret produktion. Noget, som kæden selv er lykkedes med.

Log ind