Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Selvom der allerede nu mangler faglærte inden for fødevaresektoren, ser situationen meget værre ud om bare få år. Det skriver Fødevarewatch.dk
Udsagnet kommer fra direktør i FødevareDanmark, Leif Wilson Laustsen, der mener at vi kommer til at stå i en situation, hvor der mangler mange faglærte hænder.
“Vores medlemmer i fødevaresektoren har allerede nu meget svært ved at skaffe elever, så jeg tør slet ikke tænke på, hvordan det ser ud om fem-syv år, hvis vi ikke formår at vende udviklingen,” siger han.
For at få flere unge til at vælge erhvervsuddannelser skal de se mod de almene gymnasiers tilgang med blandt andet at styrke studielivet på uddannelserne.
Konkret vil FødevareDanmark fokusere kommunikationen omkring fremtidsmulighederne til de potentielle elevers forældre:
“Vi forsøger at påvirke forældrene ved at informere om, hvad det egentlig er deres børn kan blive i fremtiden med en erhvervsuddannelse,” lyder det fra Leif Wilson Laustsen.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025