Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Daniel Guldmann glæder sig til at trække i landsholdstrøjen nu som landstræner og vinde mere metal til Danmark. Det skriver Fødevarefokus.dk

“Jeg ser frem til samarbejdet med de passionerede deltagere på Kokkelandsholdet og samarbejdet med øvrige landshold under Dansk Gastronomisk Union. Jeg vil bruge mine erfaringer og kompetencer som tidligere holddeltager og erfaren kok til at vinde flere medaljer hjem til Danmark,” siger Daniel Guldmann.

Daniel har arbejdet et par år i Schweiz som del af den daglige køkkenledelse og udvikling på 3-stjernede Michelin-restauranter, og har derudover forskellige efteruddannelser herunder certificeret til at arbejde off-shore på produktionsplatforme og borerigge i Nordsøen.

Direktør for Dansk Gastronomisk Union Morten Juul Andersen er yderst tilfreds med muligheden for at hente Daniel Guldmann til en ny rolle på holdet.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk

Log ind