Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Destination Bornholm godkendte ’Turismestrategi 2024’ på destinationens generalforsamling. Det skriver Turistmonitor.dk

Det er destinationsdirektør Pernille Kofod Lydolph, som kommer til at stå i spidsen for indsatsen på Bornholm, og som på mødet fremlagde planerne.

“Som en del af strategien vil vi styrke antallet af kommercielle målbare overnatninger, og dermed holder vi fast i den kurs, vi har lagt for Bornholm,” siger hun og peger på, at det i den fysiske udviklingsplan for Destination Bornholm allerede arbejdes med et mere differentieret udbud af overnatningsmuligheder.

Folkemødet på Bornholm er en af de begivenheder, der hvert år trækker turister til solskinsøen. Mødet er ifølge destinationsdirektøren det gode eksempel på, hvordan Bornholm har løftet opgaven i fællesskab på tværs.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Hotelkæde har fået sine millioner igen

Hotelkæden BB Hotels, der har hovedkontor i Rønne, har fået sine næsten 1,4 millioner kroner fra Booking.com tilbage. Det skete efter HORESTA gik ind i sagen.

SF klar med ny vision for turisme i København

En ny turismeafgift, strategisk placering af destinationer i nye bydele og en begrænsning af fuldtids-udlejning via AirBnB er bare nogle af de forslag, som SF i København vil fremlægge i løbet af efteråret i Borgerrepræsentationen.

Log ind