Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mads Holmgaard er tiltrådt stillingen som øverste chef for landets største kaffekæde, Espresso House. Det skriver kæden i en pressemeddelelse.

Mads Holmgaard er ikke ny i organisationen, og har tidligere betrådt stillingerne District Manager, Operational Excellence Manager og Regional Manager. Med den erfaring vil Mads Holmgaard tilgå ansvaret for de 65 danske kaffebarer i Espresso House og fortsætte med at gøre både kaffeoplevelsen og forretningen endnu bedre.

At drive en succesfuld forretning betyder for Mads Holmgaard at gentænke måden hvorpå man ser og anerkender både gæster og kolleger.

“Når formålet er at tilbyde verdens bedste kaffeoplevelse, må man arbejde målrettet for at både gæster og kolleger føler sig set og imødekommet. En kop kaffe er et stærkt værktøj, der kan bygge bro mellem mennesker og skabe fællesskaber – noget, der er en del af Espresso House’s DNA,” siger den nye Country Manager.

Blog: Det kræver en større omstilling af industrien at håndtere klimaudfordringerne

Espresso House’s direktør, Sabrina Jæger, skriver i denne blog, at der er brug for en større omstilling i hele industrien, hvis man for alvor vil komme klimaudfordringerne til livs. Blandt andet er det afgørende, at virksomheder reducerer deres plastikforbrug og omstiller sig til mere bæredygtig, plantebaseret produktion. Noget, som kæden selv er lykkedes med.

Log ind