Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mads Holmgaard er tiltrådt stillingen som øverste chef for landets største kaffekæde, Espresso House. Det skriver kæden i en pressemeddelelse.

Mads Holmgaard er ikke ny i organisationen, og har tidligere betrådt stillingerne District Manager, Operational Excellence Manager og Regional Manager. Med den erfaring vil Mads Holmgaard tilgå ansvaret for de 65 danske kaffebarer i Espresso House og fortsætte med at gøre både kaffeoplevelsen og forretningen endnu bedre.

At drive en succesfuld forretning betyder for Mads Holmgaard at gentænke måden hvorpå man ser og anerkender både gæster og kolleger.

“Når formålet er at tilbyde verdens bedste kaffeoplevelse, må man arbejde målrettet for at både gæster og kolleger føler sig set og imødekommet. En kop kaffe er et stærkt værktøj, der kan bygge bro mellem mennesker og skabe fællesskaber – noget, der er en del af Espresso House’s DNA,” siger den nye Country Manager.

Fritidsjob giver muligheder

Josefine Boelt Bruhn og Vincent Lundemose begyndte begge i et fritidsjob i Espresso House ved siden af deres skole og har sidenhen arbejdet sig op og udnyttet de mange muligheder for karriere, som kaffekæden tilbyder.

Blog: Fra traditionelle madpakker til sunde valg og sociale oplevelser

Danskernes frokostvaner er under forandring. Den traditionelle madpakke er blevet udfordret af nye alternativer. Samtidigt vælger flere at spise deres frokost foran skærmen, eller dropper helt frokosten. Den udvikling risikerer at påvirke danskerne sundhed, både mentalt og fysisk, skriver Mads Holmgaard, der er Country Manager i Espresso House Danmark, i dette blogindlæg

Log ind