Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 1. november sagde Comwell endegyldigt farvel til sit hotel i Sorø, som kæden har haft under vingerne siden 1999. Det skriver Turisme24.dk

I stedet har norske CIC Hospitality overtaget lejekontrakten på hotellet, men hotellet bliver nu drevet som partnerhotel i den norske kæde Thon Hotels. Dermed er der nu to Thon-hoteller i Danmark. Det første danske Thon-hotel er i Høje Taastrup, og blev før drevet af Zleep Hotels, men 1. januar i år overtog CIC Hospitality hotellet.

Det er dog ikke kun med Thon Hotels, at CIC Hospitality har store vækstambitioner i Danmark. CIC Hospitality har nu i alt 28 hoteller i Danmark og Norge. Men i samarbejde med Best Western har CIC Hospitality også planlagt mindst 10 kommende Aiden by Best Western-hoteller i Danmark – det første åbnede i februar i år.

I forbindelse med overtagelsen fra Comwell er ingen medarbejdere blevet fyret, har CIC Hospitality tidligere oplyst. I stedet er alle hotellets medarbejdere blevet tilbudt ansættelse hos CIC.

Gæster, der måtte have booket sig ind på hotellet, mens det var under Comwells drift, er også garanteret at kunne beholde deres bookinger.

Læs hele historien på Turisme24.dk

Vil sælge hotelbygning til trecifret millionbeløb

I slutningen af 2021 købte 3F bygninger i Korsør, hvorfra Comwell drev hotel. Formålet var lave en forbundsskole, men det har man opgivet, og nu er bygningen sat til salg for noget mere, end man oprindeligt købte den for.

Log ind