Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Selvom regnen trommede taktfast mod taget på Bytorvet, var Farum-borgerne mødt talstærkt op for at markere åbningen af den nye McDonald's i byen. Kvart i ti stod der allerede en ring af unge mennesker rundt om fastfood-kædens indgang, og da skydedørene gik op, blev restaurantens siddepladser hurtigt fyldt op af storsmilende skoleelever og en duft af friturestegte pomfritter. Det skriver SjællandskeNyheder.dk.

McDonald's i Farum er allerede blevet taget godt imod af især byens yngre borgere – og ikke kun som spisested. Siden det i sommer blev slået fast, at den amerikanske fastfood-kæde snart kom til Farum, er det væltet ind med ansøgninger fra unge i området, som gerne vil være en del af det nye medarbejderteam.

Den nye McDonalds i Farum tæller på åbningsdagen 70 medarbejdere, hvoraf langt de fleste er i tyverne eller yngre. Det er nemlig muligt at arbejde på McDonalds allerede fra man fylder tretten. Det fortæller 32-årige restaurantchef Ann Katrine Knudsen, som er den nyåbnede McDonalds ældste medarbejder.

Den nyåbnede McDonalds i Farum har to drive in baner, er i alt 606 kvadratmeter stor og har 148 siddepladser.

Læs hele historien på sn.dk – kræver login

Log ind