Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nordens førende event om cirkulær økonomi – LOOP Forum åbner dørene igen den 26.-27. april i Lokomotivværkstedet i København.

Sidste år havde LOOP Forum 2700 deltagere fra 20 lande, 200 talere, 120 udstillere og 48 partnere. I år forventer arrangørerne mellem 3000 - 4000 deltagere.

Et omfattende program på LOOP Forums 6 scener vil bl.a. sætte fokus på krav til øget cirkularitet fra myndigheder og markedet, cirkulære forretningsmodeller, data og dokumentation, ESG, taksonomi, nye materialetyper, innovation og design af cirkulære produkter.

LOOP Forum samler virksomheder og organisationer på tværs af industrier, sektorer og værdikæder med det formål at accelerere den cirkulære omstilling. For at genoprette klodens naturlige økosystemer og bremse klimaforandringerne, er der brug for at vi tænker vores ressource- og materialeforbrug helt anderledes og bryder med den traditionelle lineære måde at udvikle, producere og forbruge produkter på.

Denne markante omstilling kræver nye samarbejder, nye løsninger og teknologier, inspiration og vidensdeling, som er samlet under ét tag på LOOP Forum.

Læs mere om eventet og tilmeld dig gratis på www.loopforum.dk

Log ind