Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er pres på klodens ressourcer. Befolkningstilvækst og en kraftigt voksende middelklasse fører til en stigning i forbruget. Samtidig betyder vækst i brugen af praktiske single-use produkter og produkters stadig kortere levetid, at der anvendes flere og flere ressourcer – hvilket i sig selv medfører stigende mængder affald.

Fra alle sider peges på en cirkulær omstilling som løsningen – en omstilling, der gentænker brugen af ressourcer og har fokus på produktion med et minimum af affald.

Det er afsættet for en ny messe, som finder sted den 27. og 28 april i Lokomotivværkstedet. Her vil flere end 2.000 gæster kunne opleve fem scener, 100+ udstillere og 100+ talere.

Læs mere og bestil en gratis billet her.

Stort event om cirkulær økonomi i København

LOOP Forum vil bl.a. sætte fokus på krav til øget cirkularitet fra myndigheder og markedet, cirkulære forretningsmodeller, data og dokumentation, ESG, taksonomi, nye materialetyper, innovation og design af cirkulære produkter

MCH klar til Skandinaviens største rejsemesse

Safari er årets tema på Ferie for Alle, FFA, der afvikles fredag til søndag i Messecenter Herning, over 20 rejsebureauer har bud på denne ferieform. ”I alt har vi næsten 1.000 udstillere,” siger MCH’s projektchef for rejsemessen, Anders Ladefoged Mortensen, til Standby.dk.

Log ind