Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

På Nyborg Strand bliver brugte papirhåndklæder fra hotellets toiletter nu sendt til genanvendelse, frem for at blive sendt til forbrænding.

I samarbejde med Tork PaperCircle - verdens første genbrugsservice for papirhåndklæder – er det nu muligt at slutte ringen og anvende brugte papirhåndklæder i nye papirprodukter.

Med dette tiltag bidrager Nyborg Strand til et mere cirkulært samfund.

”Bæredygtighed og grøn omstilling er en stor del af Nyborg Strand, og vi arbejder konstant med at finde nye løsninger og områder, vi kan optimere på. Vi er meget stolte af, at vi er det første hotel i landet, der får implementeret løsningen i samarbejde med Tork og på den måde kan sikre, at en ressource, der ellers ville gå til spilde, kan bruges igen,” siger Dorthe Callesen, Oldfrue på Nyborg Strand.

Servicen er implementeret på Nyborg Strands toiletter. Helt praktisk betyder det, at der er opsat en affaldsbeholder på toiletterne, som kun er til brugte papirhåndklæder.

Dorthe Callesen, oldfrue på Nyborg Strand.

Dorthe Callesen, oldfrue på Nyborg Strand.

Museum Odense belønnes med Green Attraction-certifikat

Efter gennem et par år at have sat fokus på grøn omstilling i hele organisationen og særligt i Den Fynske Landsby sikrer Museum Odenses museer sig nu det synlige bevis for at tænke bæredygtigt i såvel sin formidling som sit energiforbrug.

Blog: Det kræver en større omstilling af industrien at håndtere klimaudfordringerne

Espresso House’s direktør, Sabrina Jæger, skriver i denne blog, at der er brug for en større omstilling i hele industrien, hvis man for alvor vil komme klimaudfordringerne til livs. Blandt andet er det afgørende, at virksomheder reducerer deres plastikforbrug og omstiller sig til mere bæredygtig, plantebaseret produktion. Noget, som kæden selv er lykkedes med.

Log ind