Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den anmelderroste kok og tidligere vinder af den prestigefyldte kokkekonkurrence Sol over Gudhjem, Andreas Tancula Møller, er ny køkkenchef i SALT restaurant på Admiral Hotel i København.

Med den nye køkkenchef ved roret slår SALT restaurant for alvor tonerne an for fremtidens gastronomiske oplevelser og menuer på Admiral Hotel. Menuer med respekt for det klassiske håndværk, velsmag og sanselige oplevelser.

Andreas Tancula Møller startede karrieren som blot 15-årig på Lolland, og siden da har den nu 30-årige kok gjort karriere ved blandt andet Søllerød Kro, Falsled Kro, Alchemist og Restaurant Møntergade.

Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn

Otterup Idrætscenter i det nordlige Fyn vil opføre et ubemandet hotel med 29 værelser for at imødekomme behovet fra sportsfolk, turister og håndværkere.

Log ind