Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I takt med at Himmerland udvider med en lang række nye faciliteter – senest Larsens Sportsbar & Bistro - skal en masse gammelt inventar skiftes ud. Dette inventar får nu nyt liv andre steder i Vesthimmerlands Kommune.

Det gælder blandt andet et legeland, spiseborde, caféstole, sofaer og barstole.

En af dem, der har stået i spidsen for, at det gamle inventar kunne få et nyt hjem, er HimmerLands Sustainability Koordinator, Michelle Møller Jensen.

”Det her med, at vi kunne bidrage med noget, var helt klart min personlige motivation. Vi havde nogle resurser, som vi kunne bidrage med til organisationer, og på den måde støtter vi lokalsamfundet ved at donere til nogle, som er trængte,” siger hun.

HimmerLand har også gang i andre byggeprojekter, som omfatter ny multihal, nyt feriehus samt nyt parkerings- og ankomsthus. Senest er der blevet bygget nyt sportsanlæg med både kunstgræs fodboldbane og padelhal.

Gratis webinar: Få hjælp til jeres CO2-beregninger

Den grønne dagsorden fylder mere og mere blandt virksomheder og særligt CO2-udledningen fylder, når man taler om bæredygtighedsprofiler. Derfor inviterer HORESTA til webinar, hvor I kan få hjælp til jeres CO2-beregninger.

Log ind