Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

For anden gang fremhæver Børsen Bæredygtig 50 projekter fra dansk erhvervsliv, der kan inspirere andre virksomheder til grøn omstilling og bæredygtige løsninger. Tre af virksomhederne kommer fra hotel- og restaurantbranchen. Det skriver Borsen.dk

For at komme i betragtning som kandidat til listen, kræver det, at virksomhedernes projekter bl.a. skal gøre en reel forskel – f.eks. ved reducering af CO2-udlednignen eller ved at indføre en mere cirkulær forretningsplan. Projektet skal derudover gerne kunne overføres til andre brancher.

Fra hotel- og restaurantbranchen var Bellagroup udmærket for at have opført 16.000 kvadratmeter solceller på taget af Bella Center, som årligt producerer 2,79 MW. Det svarer til det årlige strømforbrug hos 537 husstande med to voksne og to børn.

Compass Group udmærkes for deres digitale værktøj til indsamling, kortlægning og visualisering af udviklingen i CO2 fra kantinegruppens indkøb af fødevarer.

Meyers er på listen for deres metode og system til på månedlig basis at måle CO2-aftrykket fra indkøbet i virksomhedens kantiner og køkkener.

Læs hele historien på Børsen

Log ind