Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Schackenborg Slot og Slotskro, som ligger i den sønderjyske by Møgeltønder, har valgt at blive medlem hos HORESTA. Beslutningen skyldes ifølge Allan Nielsen, der er adm. direktør for Schackenborg Fonden, at HORESTA løfter en politisk opgave, som er vigtig for fonden. Det skriver Turisme24.dk.

“De fanger de mindre turistvirksomheders agenda. Jeg synes for eksempel specielt, at de formåede at placere sig på landkortet under corona og give udtryk for branchens behov,” siger Allan Nielsen.

Derudover fortæller direktøren, at HORESTAs arbejde med at få rekruttering i hotel- og restaurantbranchen på den politiske dagsorden er vigtig for branchen, ligesom han roser brancheorganisationens indsats med at få EU til at vedtage en ny lovgivning, der fjerner bookingportalernes prisklausuler og dermed skaber mere konkurrence på markedet.

“Det ved jeg, at HORESTA har arbejdet med i mange år, og jeg synes virkelig, at det er godt, at man endelig har fået gennembrud på det her. Jeg synes, det viser, at HORESTA har stærke mærkesager,” siger Allan Nielsen.

HORESTA er det eneste danske medlem i den europæiske organisation, HOTREC. Via HOTREC sidder HORESTA med ved forhandlingsbordet, når det gælder EU’s beslutningsprocesser.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

Log ind