Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Uffe Nielsens bidrag har haft en betydelig indflydelse på madhåndværket i Danmark og i Norden. Hans evne til at samle mennesker omkring bordets glæder, lære fra sig i køkkenet, promovere og inspirere alle aldre er velkendt og anerkendt på tværs af grænser.
Nu har Uffe Nielsen modtaget Le Cordon Bleu du Saint Esprit, som er en ridderorden af 1579, der blev stiftet i Frankrig af Kong Henrik III. Den danske autonome afdeling har fokus på gastronomi, bordkultur og humanitært arbejde, skriver Nordsøposten.
Ordenens æresmedlemmer og medlemmer repræsenterer gastronomi, hoteldrift, kunst, videnskab, håndværk, ernæring, forsvar, teknologi, liberale erhverv, læring, undervisning, diplomati og journalistik.
Uffe Nielsens utrættelige indsats og stærke vilje til aldrig at give op, men i stedet se fremad, har gjort ham til en af branchens mest eftertragtede personligheder gennem årene. Han har vendt udviklingen og sikret Kokkeforeningen en solid position.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA-formand genvalgt for to år
07-06-2023
PRESSEKLIP
-
HORESTA og Radikale: Det er ikke en hovedstad værdig at begrænse udeservering
07-06-2023
-
HORESTA til debat: Selvfølgelig er vi interesserede i at få mere lokalt grønt og frugt ind
07-06-2023
-
Endnu et parti sår tvivl om forbud mod udeservering
07-06-2023
-
Fortsat en dårlig forretning at være verdens bedste restaurant
07-06-2023
-
Røde tal hos selskab bag restaurantkæde
07-06-2023
-
Køkkenchefs kogebog kåret som verdens bedste
07-06-2023