Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Køkkenet på Molskroen bygger på stolte traditioner med køkkenchefer som Wassim Hallal og Michel Michaud, hvilket vidner om et højt gastronomisk niveau. Og nu har endnu en kok med cv’et i orden sat sig for bordenden. Det skriver Århus Stiftstidende.

Kristoffer Ringsing, der i 2019 vandt Årets Kok og har flere års erfaring fra kendte gourmetrestauranter, er ny køkkenchef på Molskroen, som netop har lanceret sæsonens signaturmenu.

Den nye køkkenchef holder meget af danske råvarer og vil i høj grad implementere dem i restaurantens retter.

“Danmark er et skatkammer, en kulinarisk guldgrube. Det handler bare om at være nysgerrig og opsøge de gode råvarer og gøre sig umage med tilberedningen. Mit fokus er at frembringe mest mulig smag ud af kvalitetsråvarer, og jeg kan derfor ikke vente med at komme bag komfuret og boltre mig i alle de fantastiske, lokale råvarer, som Mols og Djursland har at byde på,” fortæller Kristoffer Ringsing.

Læs hele historien på stiften.dk

Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme

Et nyt rådgivende udvalg med gastronomiske topprofiler som Rasmus Munk og Kenneth Toft-Hansen skal sikre, at dansk gastronomi i højere grad omsættes til turismevækst. Regeringen bakker op med 40,5 mio. kr.

Log ind