Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er vanskelige tider for den kendte restaurantkæde, A Hereford Beefstouw. Sidste år endte årsresultatet med et minus på 8,3 millioner kroner efter skat, skriver BT.dk.
Resultatet er et fald på mere end ti millioner fra de plus 3,1 million kroner, der stod i årsresultatet året forinden. Det skyldes blandt andet, at indtjeningen på restaurantdriften har været under forventning, men også coronakrisen, prisstigninger og en skidt udvikling i værdipapirer.
A Hereford Beefstouw blev etableret i 1971.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025