Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I juli måned byder Det japanske Tårn i Tivoli på pop-up restauranten à Auguste, som serverer klassisk fransk gastronomi, når det er allerbedst.
Bag à Auguste står Nicolas Sale, som siden 2015 har drevet de to gourmetrestauranter på Ritz Hotel i Paris, som har henholdsvis 2 og 1 Michelinstjerner.
I Tivoli kommer Nicolas Sale til at stå side om side med af en anden kokkestjerne, hvis hjerte banker i blåt, hvidt og rødt; nemlig danske Yves Le Lay. Han er til daglig køkkenchef og ejer på den anmelderroste à terre i København, hvor han med stor succes laver klassisk fransk cuisine – ofte med et asiatisk twist.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA lancerer ny kampagne forud for julefrokostsæsonen
27-11-2023
-
Snart tvinges Airbnb til at dele data med myndighederne
27-11-2023
-
Et hit blandt unge: Stod i kø i regnen da McDonald's i Farum slog dørene op
27-11-2023
-
Destination Vesterhavet lander ny direktør fra attraktionsbranchen
27-11-2023
-
Præsident for luksusbrand deler tendenser og udfordringer
27-11-2023
-
Kommune vil have strategi for autocampere
27-11-2023