Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De seneste år har der ikke været meget at smile af på Den Blå Planet, der har været hårdt spændt for under covid-19, hvor såvel nedlukninger som fraværet af udenlandske turister kastede lange skygger ind over det store akvarium. Det skriver Turisme24.dk.

Den Blå Planets overlevelse blev dog blandt andet sikret gennem et ekstraordinært milliontilskud på finansloven samt donationer fonde og private.

Og nu går det tilsyneladende i den rigtige retning. Den Blå Planet fortæller i hvert fald, at der igen er fuldt hus i sommermånederne. Derudover kunne de byde gæst nummer seks million velkommen.

Ifølge direktør Jon Diderichsen betyder dét, at man nu har rundet en milepæl på besøgstallet ekstra meget i kølvandet på den flerårig periode, hvor stedet har været lukningstruet på grund af den økonomiske situation.

Læs hele historien på turisme24.dk

Covid-19 skal ikke længere anmeldes som arbejdsskade

Sundhedsstyrelsen har ændret kategoriseringen af covid-19. Covid-19 bliver nu betragtet som en smitsom sygdom på linje med f.eks. influenza og ikke en alment farlig sygdom som tidligere. Dermed skal sygdommen ikke længere anmeldes som en arbejdsskade.

Log ind