Hvis vægge kunne tale, ville Ansager Hotel uden problemer kunne holde foredrag for fulde huse. Hotellet har en lang og spændende historie, som går tilbage til midten af 1800-tallet. Skiftende ejere og forpagtere fylder en stor del af hotellets mangeårige fortællinger. Kan man tale om ultralokale borgerkrige i Ansager, må hotellet spille en central rolle i de stridigheder, skriver JV.dk.

I dag er stridsøkserne i Ansager lagt på hylden. Hotellet og Hyttebyen er ejet af Iver Larsen og Peter Breum. De overtog hotellet i marts 2021. Den daglige drift af hotellet i dag, står Ivers kone, Debbie Mathiasen for. Hun er 34 år og er lige kommet tilbage til hotellet, efter at have været på barsel med parrets lille datter på et år, Liv. Debbie og Iver har i forvejen datteren My på fire år.

”Det går rigtigt fint. Vi har mange gæster. Hele sæsonen fra maj til oktober har vi været godt booket. Vi har haft flere henvendelser, vi måtte sige nej til. Det er både overnattende turister og gæster, som har ønsket at holde fester her på hotellet,” fortæller daglig leder Debbie Mathiasen.

Læs hele historien her.

Stort hotelprojekt sendt i høring

Et enigt byråd på Fanø har sendt udviklingsplanen for et nyt hotelprojekt ved Rindby Strand på Fanø i høring. Stik mod forvaltningens anbefalinger.

Instagram bragte Alice fra Ukraine til hotel i Gilleleje

Det er ét år siden krigen i Ukraine brød ud. En krig, der via en dansk familie på Instagram, bragte Alice Tsomkalo til Gilleleje. Hun er én af de i alt 155 flygtninge Gribskov Kommune har modtaget, og kort efter ankomst fik hun igennem kommunen arbejde hos Kysthusene Gilleleje. Først som opvasker og i dag også som konferencecentrets husfotograf.

Log ind