Simon Christensen har sammen med sin hustru nu i fem år drevet restaurant Abstrakt med succes, skriver TV2 Nord:

”Det er Udkantsdanmark. Der sker ikke meget sådan en vinterdag. Så det var en chance at tage. Og der var skepsis, da vi begyndte. Men nu har vi bevist over for dem, som tvivlede, at det nok var en meget god ide at gøre det siger,” siger Simon Christensen, der er kok og ejer af Restaurant Abstrakt i Hirtshals til TV2 Nord.

Hos VisitNordjylland er de begejstrede over de mange nye gourmetrestauranter, der er skudt op i Nordjylland de seneste år. Og direktør Peter Krusborg peger på flere aspekter, som forklaring på, at så mange gourmetrestauranter er skudt op med succes.

Blandt andet har danskerne fået øje på Danmark som et godt sted at tage på ferie efter hele perioden med corona. Både når det gælder oplevelser og god mad.

Læs hele historien her.

Svendborg-restauranter mærker presset: Det er ikke sjovt for tiden

Restaurationsbranchen er sat under pres, og i den senere tid er det piblet frem med historier om fynske spisesteder, der må give fortabt og dreje nøglen om. Og i mange tilfælde sker det som følge af den nuværende situation, hvor restauratørerne kæmper mod en stigende inflation, forhøjede fødevare-og energipriser samt efterregningerne fra coronatiden, skriver Fyns Amts Avis.

Log ind