Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Manden bag Highway 66-kæden, Karim Salih, har haft en hård tid på det seneste. Han er iværksætter ind til benet og har været vant til at åbne den ene restaurant efter den anden. Men det seneste år har han været nødt til at lukke fire restauranter og to pizzeriaer, skriver Nordjyske.
Iværksætteren har ellers tidligere forretningsmæssigt haft stor succes, men nu beskriver han det nærmest som en lettelse at lukke restauranterne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025