Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”De vinker til os ind gennem ruderne og giver os en thumbs up. Det er dejligt.” 39-årige Quang Dai Vuong Vu smiler bredt. Han glæder sig til snart at slå dørene op til sin indiske restaurant Tandoori i Fredericia, skriver frdb.dk.
Restauranten har været lukket i nogen tid, men Quang har overtaget den og gør klar til at åbne midt i januar. Den præcise dato er ikke fastlagt endnu. Men et skilt i døren skriver "Vi åbner snart igen".
”Jeg beholder Tandoori-navnet. Det er kendt af mange og har også en stor goodwill. Det kan jeg blandt andet se på de reaktioner, vi har fået, siden vi pillede det brune papir af vinduerne,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024