Juice-kæden Joe & The Juice, der har omkring 320 butikker verden over, er i gang med at hente en massiv pengeindsprøjtning på op mod 600 mio. kr., der værdisætter virksomheden til 5,1 mia. kr., skriver Finans.dk på baggrund af dokumenter, der er indsendt fra Joe & The Juices bestyrelse til de amerikanske myndigheder.

Ifølge forslaget fra juicekædens bestyrelse skal 385 mio. kr. komme fra det saudiske Veda Holding, som den danske juicekæde i øjeblikket overvejer et tilbud fra, mens resten af pengene skal komme fra eksisterende investorer.

”Det er rigtigt, at vi er i fremskredne, positive drøftelser med en potentiel strategisk investor. Men dialogen er ikke afsluttet. Derfor har vi ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt,” skriver Thomas Nørøxe, adm. direktør i Joe & The Juice, i en besked til Finans.

Læs hele historien her.

Feriecenter udvider badeland

En ny sæson står for døren i det nordjyske feriecenter Skallerup Seaside Resort, og det betyder at forberedelserne til den kommende sæson er i fuld gang. Det indebærer igen i år investeringer i yderligere opgraderinger af feriecenteret samt åbningen af det udvidede vand- og spaområde, skriver Turisme.nu.

DGI-bygning solgt til VINGSTED hotel & konferencecenter

I 1993 fik DGI opført en bygning Vejle og har siden benyttet den som landskontor. DGI har ønsket at sælge bygningen i forbindelse med planerne om at flytte tættere på byens centrum og offentlig transport, og nu er en købsaftale faldet på plads. Det bliver naboen, VINGSTED hotel & konferencecenter, der overtager DGI’s bygning.

Ruths Hotel vil investere tocifret millionbeløb - og det går ikke til kunderne

Det er nok næppe noget, der direkte kan mærkes på tallerknerne i gourmetrestauranten det kendte Ruths Hotel i Gl. Skagen - men alligevel kan en helt ny økonomisk satsning få stor effekt på mulighederne for at drive det eksklusive hotel. Det fastslår i hvert fald den administrerende direktør Tom Boye overfor Nordjyske.

Log ind