Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Anika Madsen er et lysende talent på den gastronomiske himmel i Danmark, og i dag fylder hun bare 30 år. Hun er køkkenchef på Fasangården i Frederiksberg Have, som åbnede i efteråret 2020 i den nyrenoverede bygning i hjertet af Frederiksberg, skriver Børsen.
Restauranten er en del af Meyerkoncernen, og selve Claus Meyer mødte hun til kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem i 2019, hvor han var dommer, og hun deltog - med gris med nordisk barbecue.
"Jeg blev hurtigt forelsket i branchen. I måden man snakkede til hinanden på, måden, man havde hinandens ryg på. Jeg var ikke bare et sæt hænder, der kunne skrælle kartofler, men en del af noget større, en del af holdet," sagde hun til Berlingske sidste år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025