Forpagter af Blokhus Fiskerestaurant, Olav Bergsøe Pedersen, var en af de restauratører, der i 2021 efter coronarestriktionernes lempelse holdt igen med at åbne sin restaurant. Nu lader det til, at hans restaurant på intet tidspunkt kommer til at åbne i det nye år, skriver Nordjyske.

Olav Bergsøe Pedersen er ejer af selskabet, og indtil for ganske nyligt var han også direktør. Kort før jul sidste år valgte han at fratræde som direktør uden at finde en afløser. Forpagteren bekræfter, at restauranten er lukket.

”Jeg er fratrådt som direktør. Så det er sådan set det. Jeg vil helst ikke melde noget ud, eftersom jeg ikke helt selv er klar over, hvordan det kommer til at forløbe, og hvad der skal ske,” siger Olav Bergsøe Pedersen.

Læs hele historien her.

Letz Sushi åbner i Risskov

Risskov bliver en restaurant rigere, når sushikæden Letz Sushi åbner nu sin fjerde restaurant i Aarhus. Denne gang har Letz Sushi kastet sin kærlighed over Risskov, hvor man mandag 27. februar åbner op i helt nye omgivelser, skriver Lokalavisen.

Jacob er flyttet fra Aalborg til Tranum - Nu åbner han restaurant

Vestvendt er navnet på en ny restaurant, som snart kan byde gæster indenfor. 34-årige Jacob Devantier Severinsen overtog lokalerne i sidste uge, og endnu er der meget, der skal gøres, inden han kan slå dørene op for gæster, skriver Fjerritslev Ugeavis.

Log ind