Marcel Rodrigues og Isabelle Rodrigues genåbnede den historiske Restaurant Fænøsund med udsigt over Lillebælt. Parret overtog rollen som forpagtere af restauranten i slutningen af maj. Derefter var der ikke mange ledige stunder til afslapning, skriver Fyens.dk.

”Vi har fået en rigtig god start. Det har faktisk bare været et godt år. Der var rigtig travlt lige op til åbningen, hvor den sidste finish skulle på plads, der skulle styr på de sidste bookinger og de helt små ting blev finjusteret, men vi nåede det,” siger Marcel Rodrigues.

Han fortæller, at de godt har kunnet mærke, at der følger et godt ry med navnet kontra det at starte en helt ny restaurant. Folk har hungret efter at komme tilbage, så det har været en virkelig dejlig oplevelse, lyder det.

Læs hele historien her.

Letz Sushi åbner i Risskov

Risskov bliver en restaurant rigere, når sushikæden Letz Sushi åbner nu sin fjerde restaurant i Aarhus. Denne gang har Letz Sushi kastet sin kærlighed over Risskov, hvor man mandag 27. februar åbner op i helt nye omgivelser, skriver Lokalavisen.

Jacob er flyttet fra Aalborg til Tranum - Nu åbner han restaurant

Vestvendt er navnet på en ny restaurant, som snart kan byde gæster indenfor. 34-årige Jacob Devantier Severinsen overtog lokalerne i sidste uge, og endnu er der meget, der skal gøres, inden han kan slå dørene op for gæster, skriver Fjerritslev Ugeavis.

Log ind