I 1993 fik DGI opført en bygning Vejle og har siden benyttet den som landskontor. DGI har ønsket at sælge bygningen i forbindelse med planerne om at flytte tættere på byens centrum og offentlig transport, og nu er en købsaftale faldet på plads. Det bliver naboen, VINGSTED hotel & konferencecenter, der overtager DGI’s bygning.

Marianne Kjerkegaard, der er administrerende direktør for VINGSTED hotel & konferencecenter, glæder sig til at kunne tilføje de 2800 kvadratmeter til aktiviteterne.  VINGSTED hotel & konferencecenter har haft et travlt 2022 og får med købet af DGI’s bygning mulighed for yderligere vækst, og ambitionen er at stå endnu skarpere i branchen af konferencecentre.

”Vores beliggenhed midt i smukke Vejle Ådal med Bindeballestien og bøgeskov sætter nogle begrænsninger med hensyn til at få tilladelse til at bygge til og bygge nyt, derfor er købet en enestående mulighed for at udvide,” siger Marianne Kjerkegaard.

VINGSTED hotel & konferencecenter har i dag 187 værelser og er et af de få steder i Vejle-området, der kan tilbyde overnatning til ret store grupper. Den adm. direktør vil bruge tiden frem til overtagelsesdatoen til i samarbejde med arkitekter at lave en plan for, hvordan de nyerhvervede kvadratmeter udnyttes bedst muligt til gavn for stedets gæster, som alene i 2022 talte over 110.000 besøgende.

”Vi vil gerne kunne tilbyde inspirerende rammer, der er ud over det sædvanlige neutrale mødelokale. Og vi tror på at vores beliggenhed midt i den smukke natur kombineret med en arkitektur, der taler til sanserne, vil være til gavn for vores kunder,” siger Marianne Kjerkegaard.

Stort hotelprojekt sendt i høring

Et enigt byråd på Fanø har sendt udviklingsplanen for et nyt hotelprojekt ved Rindby Strand på Fanø i høring. Stik mod forvaltningens anbefalinger.

Instagram bragte Alice fra Ukraine til hotel i Gilleleje

Det er ét år siden krigen i Ukraine brød ud. En krig, der via en dansk familie på Instagram, bragte Alice Tsomkalo til Gilleleje. Hun er én af de i alt 155 flygtninge Gribskov Kommune har modtaget, og kort efter ankomst fik hun igennem kommunen arbejde hos Kysthusene Gilleleje. Først som opvasker og i dag også som konferencecentrets husfotograf.

Log ind