Inden Marc Thejl Hansen begyndte på sin uddannelse var han genert, men nu roses han af Michelinrestaurant for sit særlige talent blandt gæsterne. Han har det der x-faktor, som er så svært at finde. Han har hjertelighed og åbenhed, fortæller Mette Hvarre Gassner, indehaver af Ti Trin Ned, til TV Syd.

”Det er kontakten med gæsterne, som jeg blev bidt af, for jeg kan godt lide at tale med mennesker,” fortæller Marc Thejl Hansen.

Han er ansat som tjener på Michelinrestauranten Ti Trin Ned i Fredericia og blandt de otte udvalgte tjenere i Danmark, som kæmper om at blive årets tjener 2023.

Læs hele historien her.

Ung tjener er nu hoteldirektør

Hvis vægge kunne tale, ville Ansager Hotel uden problemer kunne holde foredrag for fulde huse. Hotellet har en lang og spændende historie, som går tilbage til midten af 1800-tallet. Skiftende ejere og forpagtere fylder en stor del af hotellets mangeårige fortællinger. Kan man tale om ultralokale borgerkrige i Ansager, må hotellet spille en central rolle i de stridigheder, skriver JV.dk.

Årets Kok og Årets Tjener 2023

Den 21. marts 2023 afholdes de officielle danmarksmesterskaber for professionelle kokke og tjenere på Madværkstedets messe i Lokomotivværkstedet, København.
Her mødes et hav af spændende udstillere og aktører fra fødevarebranchen desuden i dagene den 21.-22. marts 2023.

Log ind