Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Inden Marc Thejl Hansen begyndte på sin uddannelse var han genert, men nu roses han af Michelinrestaurant for sit særlige talent blandt gæsterne. Han har det der x-faktor, som er så svært at finde. Han har hjertelighed og åbenhed, fortæller Mette Hvarre Gassner, indehaver af Ti Trin Ned, til TV Syd.
”Det er kontakten med gæsterne, som jeg blev bidt af, for jeg kan godt lide at tale med mennesker,” fortæller Marc Thejl Hansen.
Han er ansat som tjener på Michelinrestauranten Ti Trin Ned i Fredericia og blandt de otte udvalgte tjenere i Danmark, som kæmper om at blive årets tjener 2023.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024