Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Inden Marc Thejl Hansen begyndte på sin uddannelse var han genert, men nu roses han af Michelinrestaurant for sit særlige talent blandt gæsterne. Han har det der x-faktor, som er så svært at finde. Han har hjertelighed og åbenhed, fortæller Mette Hvarre Gassner, indehaver af Ti Trin Ned, til TV Syd.
”Det er kontakten med gæsterne, som jeg blev bidt af, for jeg kan godt lide at tale med mennesker,” fortæller Marc Thejl Hansen.
Han er ansat som tjener på Michelinrestauranten Ti Trin Ned i Fredericia og blandt de otte udvalgte tjenere i Danmark, som kæmper om at blive årets tjener 2023.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA måber over ministers nej
22-09-2023
-
Anonym køber redder konkursramt toprestaurant
22-09-2023
-
Slot skal være et gastronomisk samlingssted
22-09-2023
-
500 internationale nøgleaktører samlet i København: Vi griber muligheden for at sælge hovedstaden som møde- og kongresby
22-09-2023
-
Nye værktøjer skal fremme bæredygtigt byggeri i kyst- og naturturismen
22-09-2023
-
Danske hotelmøbler skal gøre gavn i Ukraine
22-09-2023
-
Park Lane Copenhagen ansætter stærk hotelprofil som adm. direktør
22-09-2023