Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Inden Marc Thejl Hansen begyndte på sin uddannelse var han genert, men nu roses han af Michelinrestaurant for sit særlige talent blandt gæsterne. Han har det der x-faktor, som er så svært at finde. Han har hjertelighed og åbenhed, fortæller Mette Hvarre Gassner, indehaver af Ti Trin Ned, til TV Syd.

”Det er kontakten med gæsterne, som jeg blev bidt af, for jeg kan godt lide at tale med mennesker,” fortæller Marc Thejl Hansen.

Han er ansat som tjener på Michelinrestauranten Ti Trin Ned i Fredericia og blandt de otte udvalgte tjenere i Danmark, som kæmper om at blive årets tjener 2023.

Læs hele historien her.

HORESTA inviterer til drøftelser om arbejdsmiljø

”Jeg må på det skarpeste tage afstand fra den måde, medarbejderne i dokumentaren blev behandlet på. Det hører ganske enkelt ikke hjemme på en nutidig arbejdsplads”, siger HORESTAs adm. direktør, Pia E. Voss

Log ind