Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Planteløftet giver lokale professionelle køkkener inspiration og konkrete velsmagende værktøjer til at anvende flere lokale planter - herunder alt fra korn, frø, nødder, svampe, urter og bælgfrugter til kartofler, grønt, frugt og bær fra danske økologiske producenter.

Planteløftet er ikke bare et spørgsmål om, hvorvidt det er muligt at få flere økologiske planter og produkter ind i det professionelle køkkener - det er et løfte om, at branchen skal.

I 2023 arrangerer Food Organisation Of Denmark (FOOD) fem planteløft på forskellige lokationer i Danmark. Her mødes flere end 1000 af landets dygtigste madprofessionelle med økologiske producenter, der vil undervise, inspirere, engagere og fremvise det absolut bedste inden for økologiske planter.

Datoer

Planteløft Aarhus // Aarhus Tech: 16. maj

Planteløft Aalborg // Aalborg Tech: 23. maj

Planteløft Lolland // Madens Folkemøde: 2. juni

Planteløft Odense // Odense Cookery: 13. juni

Planteløft København // Hotel- og Restaurantskolen: 20. juni

Tilmelding

Ønsker du at deltage, kan du kontakte projektleder Line Damgaard Thomsen:

M: [email protected]

T: +45 7199 7452

Læs mere her.

Log ind