Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restaurant Jordnær i Gentofte havde haft åbent i knap et år, da den fik sin første michelinstjerne. To år senere fik den to.

Normalt ville det gøre køkkenchefen til lidt af en stjerne, der alene solede sig i mediernes og gæsternes beundring, og nok er køkkenchefen, Eric Vildgaard, en god historie, en dreng fra et belastet område, som blev mere end småkriminel som ung, tog for mange stoffer som kok og som kun med det yderste af neglene og viljestyrke skabte sig et liv på den rigtige side af stregen. Men når det handler om Jordnær, er Eric Vildgaard ikke hele historien, hans kone, Tina, der er restaurantchef, er mindst lige så vigtig.

Måske vigtigere. For det er hendes fortjeneste, at Eric Vildgaard tog sig sammen og blev den stjernekok, hun kunne se i ham, da han ikke selv anede, at han havde så stort et talent. Tina Kragh Vildgaard har styr på ham. På sig selv. På restauranten. På alting.

Nu fylder hun 40 år.

Læs hele historien her.

Restaurant Insights 2024

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind