Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er Brian Mark Hansens navn, der står som vinder af Bocuse d'Or 2023, men han er blevet bakket op af en hel kreds af gastronomiske entusiaster som bl.a. som Kenneth Hansen fra Svinkløv Badehotel og Francis Cardenau og Christian Ebbe, tidligere køkkenchefer på Søllerød Kro, der har lagt deres tid gratis for at få sejren til Danmark, skriver Børsen. Hertil kommer hans assistent Elisabeth Madsen og hele Bocuse d’Or Danmark Akademiet.

I processen entrerede teamet med mentaltræner Rasmus Lyhne.

“Mentaltræning er jo noget, topatleter arbejder med, fordi de skal præstere på minuttet, men det gælder også i vores konkurrencer og i vores fag i det hele taget. Det pres, der hviler på os hver dag, har vi lært at leve med. Men mentaltræningen er blevet en gamechanger for mig, og den skal vi helt klart implementere mere i køkkenet,” siger Brian Mark Hansen.

Den 23. januar sidste år mødte han Elisabeth Madsen personligt for første gang, den 23. marts vandt de EM i Ungarn, og den 23. januar 2023 fik de overrakt den gyldne statuette under høje klapsalver og en regn af konfetti. Og Brian Mark Hansen føler, han er blevet utroligt meget klogere på sig selv på det år.

Læs hele historien her.

Log ind