Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er blandt mange eksperter enighed om, at vi gør klimaet en tjeneste ved at skære ned på kødet, og derfor har Madværkstedet i år stort fokus på grønne alternativer. Det gælder også i Showkøkkenet, der er eventområdet i messens 'Kød & Fisk'-oplevelseszone - her beskæftiger man sig med kød ud fra et moderne perspektiv, men man finder også inspiration et helt andet sted.

”Vi ved, at alt leg foregår på havets bund - vi kan ikke se det, men vi kan smage det. Muslinger er en ægte klimabasker nærmest uden klimaaftryk og samtidig det mest velsmagende, jeg ved. Du kan alt med denne smukke skabning - den fungerer perfekt både kogt, bagt, stegt, røget og marineret, og kun tallerkenens kant sætter grænser. Jeg glæder mig til at slippe smage og fantasi løs og krydre det hele med magi og kærlighed,” lyder det fra TV-kok og foredragsholder Claus Holm.

Han giver på messen en masterclass med titlen 'Sæt muslinger på menuen'.

Ligeledes på havets bund lever østers, der også kommer på bordet i Showkøkkenet, hvor stifter af Det Danske Østersakademi Povl Lønberg og kok Jonas Harboe Frederiksen tager den populære spise under kærlig behandling.

Showkøkkenet skænker også plads til kød, men med måde og med en moderne tilgang. Kok, slagter og ejer af Folkets Madhus Michael Museth dykker sammen med den nye generation af slagterelever ned i nye anvendelsesmuligheder for kød.

Madværkstedet 2023, der arrangeres i et samarbejde mellem MLDK Mærkevareleverandørerne og MCH A/S, finder sted i Lokomotivværkstedet i København 21.-22. marts. Messen er beslægtet med Nordens største fødevaremesse, Foodexpo i MCH Messecenter Herning.

Læs mere på www.madværkstedet.dk

Log ind