Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

19-årige Magnus Lund Hansen har netop vundet Danmarksmesterskabet for kokkeelever ved DM i Skills, der blev afholdt i Fredericia i weekenden, skriver MigOgOdense.

“Det er virkelig godt gået. Det er jo en kæmpe konkurrence,” siger Benjamin Mosskov, der er Magnus Lund Hansens chef på Restaurant Værdsat, hvor den unge danmarksmester er ansat som kokkeelev.

Fritiden bruger han, ikke overraskende, på at lave mad. For han er nemlig også på junior-kokkelandsholdet, hvor han har ansvaret for at lave desserter. Han siger selv, at desserter og hovedretter er hans spidskompetence, men for Magnus Lund Hansen gælder det om at blive god i alle discipliner. Og hans chef på Restaurant Værdsat er slet ikke i tvivl om, at vi kun lige har set starten på en lysende kokkekarriere.

Læs hele historien her.

648 stykker bestik…..

Om mindre end tre uger kårer vi Årets Kok, Årets Tjener og landets bedste elever, og det er en stor praktisk øvelse, som involverer langt mere og langt flere end konkurrencedeltagerne.

Restaurant Insights 2024

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind