Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De seneste fem år har ikke været nemme for østjyske Hotel Juelsminde Strand i kystbyen af samme navn. Således har hotellet haft underskud siden 2018 på nær i 2019, hvor hotellet formåede at få et overskud på 1.128 kroner. De seneste to år er underskuddet til gengæld steget kraftigt. Det skriver Turisme24.dk.

I regnskabet for 2022 fremgår det, at hotellet havde et underskud på 2,4 millioner mod et underskud på 1,6 millioner kroner i 2021.

Nu ønsker hotellet dog at skabe fornyet aktivitet, og derfor har man ansat to nye hotelkokke. En af deres bundne opgaver har blandt andet været at genindføre a la carte-retter på menukortet, og strategien er klar. Man vil gå efter at blive et samlingspunkt for lokale i Juelsmindeområdet.

Det er håbet, at lokale kunder kan være med til at skabe nyt liv i hotellets bygninger. Hotellet oplyser i øvrigt, at man allerede nu har fået god respons fra lokalområde, hvor restaurantgæster har udtrykt tilfredshed med maden.

Læs hele historien på turisme24.dk

Planer om stort luksushotel lever atter

Egentlig havde investoren lagt sin egen plan om et nordjysk luksushotel i graven, fordi projektet blev for dyrt. Men efter at en ny partner har meldt sig i projektet, lever drømmen på ny.

Log ind