Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er ikke ligefrem fordi, at juli måned har ruttet med solskin. Tværtimod var måneden den mest regnfulde i Danmarkshistorien, siden DMI startede med at måle nedbør i 1874. I alt faldt der 140,9 millimeter regn i løbet af måneden. Det skriver Turisme24.dk.

For Lalandia betyder det, at flere danskere har valg at tage på endagstur til et af virksomhedens tre feriecentre i Søndervig, Billund og Rødby.

“Vi har kunnet se en forøget aktivitet i vores centre i juli, hvor der har været meget nedbør. Vi har haft rigtigt mange dagsgæster, der både skulle ind og bade og benytte vores andre indendørsaktiviteter. Det har været helt tydeligt de dage, hvor der har været dagsregn”, fortæller Thomas Bahn Jespersen, salgs- og marketingdirektør for Lalandia-kæden.

Det er også lykkedes at holde på de svenske og norske gæster, selvom både den svenske og norske krone lige nu står relativt svage.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Lalandia lander rekord-overskud

Endnu et solidt overskud er præsenteret i Lalandia Rødby. De svømmer i klor i badelandet, samtidig med der også bliver svømmet i grønne tal på bundlinjen hos Lalandia Rødby.

Log ind