Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Trends og nyheder inden for gastronomiens verden fylder betydeligt på årets udgave af Formland Autumn, der byder på de kulinarisk orienterede universer Taste og Dining på messen i MCH Messecenter Herning den 20.-22. august 2023. Det fremgår af en pressemeddelelse fra MCH.

I Taste-universet vil passionerede fagfolk blandt andet dele ud af deres viden mens gæsterne kan se frem til at blive klogere på sæsonens seneste trends og tendenser.

Dining-universet sætter fokus på borddækning og køkkenudstyr, og kommer med forskellige bud på, hvordan det moderne bord dækkes, ligesom de besøgende kan gå på opdagelse i køkkenudstyr til både bagning og madlavning.

At Formland har så indgående et fokus på gastronomi og oplevelser relateret til selvsamme glæder projektleder i MCH A/S, Flemming Andersen, der ser klare fordele i, at messen også favner kulinariske aspekter.

“Vi lever i en verden, hvor ellers vidt forskellige brancher i stadigt højere grad læner sig op ad hinanden og endda indimellem ligefrem smelter sammen, og den bevægelse ønsker vi at afspejle på Formland. Derfor beskæftiger messen sig nu om dage også med eksempelvis fashion og outdoor - og altså ikke mindst gastronomi,” siger Flemming Andersen.

Log ind