Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Landets toprestauranter spejder hvert år i retning af den franske Michelin-jurys bedømmelse af madscenen herhjemme og de efterfølgende stjernedrys over spisestederne.

Over de kommende uger kommer en af de fysiske tegn på hæderen op at hænge, idet HKI Ost traditionen tro bringer Michelin-pladerne ud til restauranterne – denne gang i samarbejde med moderselskabet Dagrofa Foodservice. Det skriver Fødevarewatch.dk.

“Michelin-universet spiller en helt særlig rolle i det gastronomiske landskab, da der er mange kokke, som lader sig inspirere af Michelin-kokkenes arbejde, opskrifter og teknikker. Derfor ønsker vi med vores sponsorat af uddelingen af Michelin-plader at slå et ekstra slag for vigtigheden af, at vi herhjemme har nogle af de dygtigste og mest ambitiøse kokke,” siger adm. direktør i Dagrofa Foodservice, Niels Miles Frandsen.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login

Aro er klar til næste Michelin-stjerne

Når årets Michelin-stjerner skal fordeles i Helsinki, håber Michael Madsen, der er medejer af Restaurant Aro, at restaurantejerne kan beholde den stjerne, de modtog sidste år.

Stort navn med Michelin-stjerner i bagagen vender hjem

Andreas Ring Kjeldsholm Hansen har stået i spidsen for Fasangården og den to-stjernede restaurant
Vollmers i Malmø. Nu vender han tilbage til, hvor det hele startede, da han blev udlært fra Dragsholm
Slot Gourmet.

Log ind