Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Landets toprestauranter spejder hvert år i retning af den franske Michelin-jurys bedømmelse af madscenen herhjemme og de efterfølgende stjernedrys over spisestederne.

Over de kommende uger kommer en af de fysiske tegn på hæderen op at hænge, idet HKI Ost traditionen tro bringer Michelin-pladerne ud til restauranterne – denne gang i samarbejde med moderselskabet Dagrofa Foodservice. Det skriver Fødevarewatch.dk.

“Michelin-universet spiller en helt særlig rolle i det gastronomiske landskab, da der er mange kokke, som lader sig inspirere af Michelin-kokkenes arbejde, opskrifter og teknikker. Derfor ønsker vi med vores sponsorat af uddelingen af Michelin-plader at slå et ekstra slag for vigtigheden af, at vi herhjemme har nogle af de dygtigste og mest ambitiøse kokke,” siger adm. direktør i Dagrofa Foodservice, Niels Miles Frandsen.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login

Han har sat Fyn på det gastronomiske verdenskort

Christoffer Schärfe har sammen med den odenseanske restaurant Aro hentet den første Michelin-stjerne til Fyn. Han har et særligt forhold til citrontimian, men til efteråret anbefaler han en ret med oksehaler, lakrids og solbær.

HORESTA inviterer til drøftelser om arbejdsmiljø

”Jeg må på det skarpeste tage afstand fra den måde, medarbejderne i dokumentaren blev behandlet på. Det hører ganske enkelt ikke hjemme på en nutidig arbejdsplads”, siger HORESTAs adm. direktør, Pia E. Voss

Log ind