Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Landets toprestauranter spejder hvert år i retning af den franske Michelin-jurys bedømmelse af madscenen herhjemme og de efterfølgende stjernedrys over spisestederne.
Over de kommende uger kommer en af de fysiske tegn på hæderen op at hænge, idet HKI Ost traditionen tro bringer Michelin-pladerne ud til restauranterne – denne gang i samarbejde med moderselskabet Dagrofa Foodservice. Det skriver Fødevarewatch.dk.
“Michelin-universet spiller en helt særlig rolle i det gastronomiske landskab, da der er mange kokke, som lader sig inspirere af Michelin-kokkenes arbejde, opskrifter og teknikker. Derfor ønsker vi med vores sponsorat af uddelingen af Michelin-plader at slå et ekstra slag for vigtigheden af, at vi herhjemme har nogle af de dygtigste og mest ambitiøse kokke,” siger adm. direktør i Dagrofa Foodservice, Niels Miles Frandsen.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA og Dansk Erhverv i fælles opråb mod ulovlig udlejning
21-10-2025
-
McDonald’s topper danskernes liste over to-go-kaffe
21-10-2025
-
Comwell åbner luksushotel i historisk bankbygning i København
21-10-2025
-
Airbnb under skærpet EU-lup: Udlejning skaber ustabilitet
21-10-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen når ny august-rekord
21-10-2025
-
CORI Hornbæk Hotel indtræder i eksklusiv sammenslutning og får ny direktør
21-10-2025
-
Familiedrevet hotel på Lolland-Falster sat til salg for 27 mio. kr.
21-10-2025
-
Ny besøgsrekord i Djurs Sommerland trods regn og grå skyer
21-10-2025
-
Nets: Vis dine kunder, at de kan bruge Dankort i Apple Pay
21-10-2025