Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Landets toprestauranter spejder hvert år i retning af den franske Michelin-jurys bedømmelse af madscenen herhjemme og de efterfølgende stjernedrys over spisestederne.

Over de kommende uger kommer en af de fysiske tegn på hæderen op at hænge, idet HKI Ost traditionen tro bringer Michelin-pladerne ud til restauranterne – denne gang i samarbejde med moderselskabet Dagrofa Foodservice. Det skriver Fødevarewatch.dk.

“Michelin-universet spiller en helt særlig rolle i det gastronomiske landskab, da der er mange kokke, som lader sig inspirere af Michelin-kokkenes arbejde, opskrifter og teknikker. Derfor ønsker vi med vores sponsorat af uddelingen af Michelin-plader at slå et ekstra slag for vigtigheden af, at vi herhjemme har nogle af de dygtigste og mest ambitiøse kokke,” siger adm. direktør i Dagrofa Foodservice, Niels Miles Frandsen.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login

d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler

Luksushotellet d’Angleterre i København modtager international anerkendelse for sin ekstraordinære gæstfrihed. MICHELIN Guiden har netop tildelt d’Angleterre to MICHELIN-nøgler – en udmærkelse, der gives til verdens mest bemærkelsesværdige hoteller.

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef skal løfte Gram Slot til næste niveau. Med ansættelsen af erfarne profiler investerer slottet i et helhedsorienteret gæsteunivers med fokus på lokale råvarer og oplevelser.

Danske hoteller får Michelin-nøgler for første gang

Michelin har nu udvidet sin verdensberømte vurdering fra restauranter til hoteller. Ved en global afsløring i Paris den 8. oktober har i alt ni danske hoteller for første gang modtaget en eller flere af de nye Michelin-nøgler, der hylder ekstraordinære hoteller.

Log ind